Originele boomhutten binnen jouw bereik – van dromen naar doen!

Originele boomhutten binnen jouw bereik – van dromen naar doen!

Droom je ervan een bed & breakfast uit te baten in een boomhut?

Een boomhut als bed & breakfast is erg in trek vandaag. Mensen zoeken een originele overnachtingsplek. Ze zoeken een unieke ervaring waar ze met vrienden kunnen over praten. Een verblijf in hoog in de bomen waar je zalig kan relaxen, tussen tussen het gefluit van vogels, waar je het ontbijt in een mandje naar boven hijst. Een boomhut waar je alle privacy hebt en alle comfort. Deze droom is slecht één klik van je verwijderd …

boomhut bunsbeek Vlaams Brabant Een massagesalon of schoonheidssalon op hoogte?

Een massagesalon of schoonheidssalon op een unieke plek, geïnspireerd door fluitende vogels, het geruis van de bomen, het zachte wiegen … in een professioneel ingerichte boomhut, met aangepaste verwarming, water, mooie kastjes, ….  Het rustgevende uitzicht vanuit de boomhut brengt je klanten in relax modus van de eerste minuut. Een meditatieruimte dicht bij de natuur biedt een grote aantrekkingskracht.

Een coaching ruimte hoog in de bomen, in een professionele boomhut?

Wil je je coachingsklanten niet in je prive ruimte ontvangen, maar wel dicht bij huis. Wil je een volledige privacy bieden, in een inspirerende omgeving, dan is een coaching boomhut wellicht een idee voor jou?

Je zoekt een originele “man cave”?

In een afgezonderde plek, hoog in de bomen, in een boomhut, ingericht met bar, comfortabele zetels, op een typisch mannelijke wijze ingericht. Een geheime drankkast? Een kikkertafel of pooltafel? Een kei coole hobbyruimte, ver weg van dagelijkse beslommeringen, weg van inkijkers. Je ontmoet je vrienden hoog in de bomen. Je organiseert er whisky tasting, je klinkt op succes, je organiseert een barbecue, je gamed samen en dat in een volledig ingericht boomhuis. Audio en video installatie … alles erop en eraan. De max! Nog extraatje? Droom je van een dead ride vanuit de boomhut. Het gekste kan!

Zoek je een originele “she-shed”?

Zoek je een originele “she-shed” weg van de kinderen en de mannen, weg van de was en de plas?

Om samen met de vriendinnen bij te praten, geheimen te delen, wijntje te proeven, samen film kijken, samen tapas eten, desserts uitproberen, recepten uittesten, hoog in een boomkeuken … een boomclubhuis is realiseerbaar!

Een boomhut als creatieve atelier?

Heb je de wens om ongeremd je hobby te beleven? Zonder mensen die over je schouders heen kijken? Zoek je naar een rustgevende plek waar je je creativiteit kan laten vloeien? Wegmijmeren hoog in de bomen? Niets moeten. Je muze verwelkomen. Je gedachten de vrije stroom laten terwijl je dichtbij, hoog in de natuur bent, omgeven door vogels, ruisende bladeren en een zachte wieging.

Een kinderspeelparadijs in een boomhut.?

Wie heeft daar zelf nooit over gedroomd? Kinderen kunnen zich uitleven zonder dat ze de woonkamer op stelten zetten. Heerlijk toch? Ze bouwen er hun eigen clubhuis, piratenhol, riddenburcht, prinsessenpaleis, winkeltje, schooltje, … waarbij ze hun fantasie op hol kunnen laten slaan. En dat allemaal tussen de takken van de bomen, met een terras dat goed beveiligd is. Een eigen speelruimte bevordert hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Boeken blogs, … schrijven hoog in de bomen, in een boomhut?

Een boomkantoor waar je ongestoord je fantasie kan laten vloeien, waar je brononderzoek kan doen.

 

Je ziet het… de mogelijkheden en dromen zijn oneindig Met originele boomhutten kan je anderen en jezelf doen dromen.

Wil jij zo een project bespreken?

Stuur een mailtje naar sara@boomhutbouwster.be 🙂