Over ons

Het verhaal achter de boomhutbouwster

Het team van boomhutbouwers

Sara Lambrechts, interieurvormgeefster van opleiding, geraakte in 2010 zo in de ban van kleine woonvormen, en dan boomhutten in het specifiek, dat ze hiermee graag verder wou. Haar droom was boomhutten ontwerpen, maar die ook zélf te maken en dan apetrots zijn op het resultaat. Ze schoolde zich bij in hout- en metaalbewerking en vertrok holder de bolder naar Californië om daar een cursus over boomhutconstructie te volgen, van de inmiddels befaamde boomhutbouwer Pete Nelson (Treehouse Masters, Animal Planet). Dit gaf haar nog meer goesting om boomhutten te beginnen bouwen. Ze klopte bij verschillende boomhutbouwers aan, waarmee ze samen verschillende boomhutten bouwde. Maar de drang naar het realiseren van haar eigen ontwerpen bleef bestaan. Vandaag kan je zeggen dat de boomhutbouwster gaat voor originele, gezellige, stijlvolle en degelijke boom- en speelhutten.

De Boomhutbouwster kan rekenen op een betrouwbaar vast team van boomhutbouwsters, boomhutbouwers en tekenaars en administratieve krachten. 

Allen met gouden handen.

De Boomhutbouwster in de pers

Reportage op ROBTV

Tijdens het bouwen van een openluchtklasje voor de Freinetschool in Leuven, werd Sara geïnterviewd door ROB TV. Regionale Omroep Oost-Brabant. 

The Blacklist op Ketnet

Tom Waes wilde samen met Victor een boomhut bouwen van legoblokken. De legoboomhut werd door De Boomhutbouwster gemaakt in het bos van Ranst.

Het laatste nieuws (HLN.be)

Uitgebreid interview op Het Laatste Nieuws. Van speelhutten tot heuse leuxueuze boomhuizen. Het verhaal van Sara.

Het Nieuwsblad

Het nieuws werd snel opgepikt in de krant het Nieuwsblad. 

Tienen Troef

De boomhutbouwster in de lokale pers van Tienen.