+32499204201

Bredestraat 9, 3470 Stok

sara@boomhutbouwster.be

Email

sara@boomhutbouwster.be

Bel ons

+32499204201

Over ons

Het verhaal achter de boomhutbouwster

Het team van boomhutbouwers

Sara Lambrechts, interieurvormgeefster van opleiding, geraakte in 2010 zo in de ban van kleine woonvormen, en dan boomhutten in het specifiek, dat ze hiermee graag verder wou. Haar droom was boomhutten ontwerpen, maar die ook zélf te maken en dan apetrots zijn op het resultaat. Ze schoolde zich bij in hout- en metaalbewerking en vertrok holder de bolder naar Californië om daar een cursus over boomhutconstructie te volgen, van de inmiddels befaamde boomhutbouwer Pete Nelson (Treehouse Masters, Animal Planet). Dit gaf haar nog meer goesting om boomhutten te beginnen bouwen. Ze klopte bij verschillende boomhutbouwers aan, waarmee ze samen verschillende boomhutten bouwde. Maar de drang naar het realiseren van haar eigen ontwerpen bleef bestaan. Vandaag kan je zeggen dat de boomhutbouwster gaat voor originele, gezellige, stijlvolle en degelijke boom- en speelhutten.

Rutger Cox. Master in de beeldende kunsten zorgt voor die extra creatieve touch. Een onuitputtelijke positieve ideëentank zou je wel kunnen zeggen. En een zeer grote meerwaarde als mede-boomhutbouwer! Hij heeft een bordje boven zijn bed hangen met de spreuk “er zijn geen problemen, enkel uitdagingen

Om ons team te versterken en grotere opdrachten te kunnen realiseren, werken we samen met een vast team van betrouwbare freelancers: Wim Knapen, David van Baelen en Pieter-Jan Lemmens.
Allen met gouden handen.

De Boomhutbouwster in de pers

Reportage op ROBTV

Tijdens het bouwen van een openluchtklasje voor de Freinetschool in Leuven, werd Sara geïnterviewd door ROB TV. Regionale Omroep Oost-Brabant. 

The Blacklist op Ketnet

Tom Waes wilde samen met Victor een boomhut bouwen van legoblokken. De legoboomhut werd door De Boomhutbouwster gemaakt in het bos van Ranst.

Het laatste nieuws (HLN.be)

Uitgebreid interview op Het Laatste Nieuws. Van speelhutten tot heuse leuxueuze boomhuizen. Het verhaal van Sara.

Het Nieuwsblad

Het nieuws werd snel opgepikt in de krant het Nieuwsblad. 

Tienen Troef

De boomhutbouwster in de lokale pers van Tienen.