Speelhut laten bouwen?

Speelhutten op maat.

Speelhutten op maat

We leven in een digitaal tijdperk en het is geen wonder dat onze kinderen zich aangetrokken voelen tot de moderne media. Soms zijn ze met geen stokken meer buiten te krijgen zijn. Dan kan een speelhut het perfecte excuus zijn. Wat geeft er nog meer zin om buiten te gaan spelen dat een hyper-coole speelhut in de tuin? Even alle energie eruit, buiten gaan ravotten met vriendjes, broertjes en zusjes. Een eenvoudig speelhutje kan al een heus piratenhol worden, een boomkasteel, geheime schuilplaats of een stoer clubhuis.

Maak je kinderdroom waar voor jouw kinderen

Huur ons in om een echt paradijs voor kinderen te laten maken. Op de grond, in de bomen, ergens verscholen in de tuin. Alles is mogelijk. Onze speelhutten worden volledig op maat gemaakt. Voor een standaard-pakketje moet je niet bij ons zijn: we brengen jóuw ideale speelhut tot leven! Schommels, torens, glijbanen, touwenparcours, klimnetten, een kraaiennest, een geheim opberg-luikje, niets is te zot.

Krijg een offerte voor jouw speelhut project

We staan open om advies te geven wat het beste kan werken met jouw speelhut of boomhut-idee. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken!

Accacia speelhuis op de speelplaats