Boomhutten

Boomhut laten bouwen? Van droom tot realisatie

Prachtige boomhutten voor iedereen

Een boomhut is iets dat ieders fantasie kan prikkelen. Een kinderdroom, vrij en avontuurlijk. Een andere wereld waarin volop gespeeld en gefantaseerd kan worden.
Ook voor volwassen kan een boomhut een wonderlijk effect hebben. Het heerlijke aan boomhutten is dat als je daar zo hoog tussen de bomen staat, alles letterlijk en figuurlijk eens vanuit een ander perspectief kan bekijken. Even wegdromen, loskomen van de dagelijkse routine. Een boomhut kan zoveel zijn: een originele overnachtingsplek, een plekje om gewoon even te ontspannen, een creatieve oplaad -en brainstormplek, een sauna-boomhut, een gastenverblijf tot zelfs een echte woon-boomhut met alle luxe en comfort dat je maar zou willen!

Wat is er mogelijk?

Onze boomhutten worden volledig gebouwd met natuurlijke materialen, met respect voor boom en omgeving. Zo wordt er voor de ophanging van de boomhut een speciale techniek gebruikt, waardoor de doorboringen in de boom tot een minimum beperkt blijven en de voedingsstroom van de boom niet afgesneden wordt. De boom zal gerust verder kunnen groeien en mee-wiegen in de wind, zonder de constructie in gevaar te brengen. Als we de boomhut niet aan de boom zelf kunnen bevestigen, wordt de constructie gedeeltelijk of geheel op palen geplaatst. Al onze boomhutten worden volledig op maat gemaakt, zodat we ze mooi aan hun omgeving kunnen aanpassen

Krijg een offerte voor jouw boomhut-project

We staan open om advies te geven wat het beste kan werken met jouw boomhut-idee. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken!

Onze werkwijze – In 8 stappen jouw nieuwe boomhut!

Stap 1

Plaatsbezoek en inspectie van de bomen. Zijn de bomen die jij in gedachte hebt goed genoeg om een stevige constructie aan te monteren?

Stap 2

Dromen van klant vertalen.  We brainstromen van droom naar concreet idee.

Stap 3

Ontwerp van de boomut!

Stap 4

Eventuele aanpassingen ontwerp van de boomhut indien nodig.
Terugkoppeling naar klant.

Stap 5

Vergunning (indien van toepassing)

Stap 6

Boomhut bouwen (!)

Stap 7

Keuring van de boomhut door extern bedrijf om aan de Europese normen te voldoen.

Stap 8

Enjoy

Boomhut Chevetogne 2017