Tuinkantoor tussen de bomen

Tuinkantoor op hoogte!

Deze boomhut is een ideaal plekje om ver van alles met de volle concentratie je neer te zetten achter een bureautje, een boek te schrijven of een thuiswerkdag te houden in je achtertuin. Ook als originele coachingsplek of vergaderruimte kan hij perfect dienst doen. Wat is er zaliger dan je neer te ploffen daar in je eigen boomhut, je te laten inspireren door de groene omgeving en de wereld even vanuit een ander perspectief te bekijken.

Deze boomhut werd speciaal gebouwd voor de beurs Passion Robinson, waar hij  ‘opgehangen’ werd tussen 3 stevige eiken met dikke staalkabels als showmodel. De sierlijke wenteltrap draait omheen een boomstam die recht gezet werd onder het huisje. Zo gaat deze mooi op in zijn omgeving. Maar ook als je maar 1 of 2 bomen ter beschikking hebt, kunnen we wel een manier vinden om deze een mooie nieuwe thuis te geven.

De ramen met dubbel glas en isolatie van houtwol zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. De buitenbekleding in steigerhout voor een robuuste, maar toch strakke look. En het lichte interieur in Poolse den voor een aangename inspirerende omgeving.

Aarzel niet om ons te contacteren: sara@boomhutbouwster.be

Zwevende boomhut bouwen in steigerhout als tuinkantoor
Boomhut tiny house met staalkabels opgehangen
Boomhut bouwen balkon en ramen in dubbel glas
Boomhut bouwen in steigerhout met dak in red western cedar shingles en oranje ramen
Boomhut bouwen balkon en ramen in dubbel glas
Boomhut bouwen met interieur kantoor poolse den
Draaitrap wenteltrap van boomhut bouwen in staal en steigerhout
bouwen van draaitrap rond boomstam onder boomhut
Schrijvershut of tuinkantoor tussen de bomen bouwen

Wil je ook zo een project bespreken?